Aspiepower Media

Drömmen om en uteplats

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Mellbygarden.


Som jag berättat om tidigare så håller jag på att leta efter nytt boende då min nuvarande lägenhet ska rivas. När detta ska ske är ännu oklart men jag står i bostadskö redan nu. För det tar ju inte två minuter att få en lägenhet direkt, och det ganska svårt att hitta en hyresrätt i Karlstad just nu.

Jag har fått erbjudande om några men jag har några krav som de inte har uppfyllt. Det ena är att det ska vara en två med kök, helst med badkar. Och det andra är att det ska vara balkong eller uteplats. Nu har jag egen ingång och har plats för cafestolar och bord nedanför trappan men drömmen skulle vara en balkong som kan kunde inreda och bli lite avskärmad. Gärna en skön utememöbel som är liggvänlig, där man i lugn och ro kan chilla med bok eller bara njuta av solen. Baby skulle med bli överlycklig över att få gå ut som hon vill och hennes dröm är en inglasad balkong;)

Även om vi inte har hittat den perfekta lägenheten än så gillar jag att klicka runt på nätet och hitta inspiration för hur man skulle kunna inreda en balkong och jag hitta massa fint på Mellbygarden. Här är några av mina favoriter: 1 2 3
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *