Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fyra saker att göra med gips – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fyra saker att göra med gips

Gips ett gott ont, man måste ha det för att läka men det är förbannat tråkigt. Därför har jag gjort en lista på fem saker jag gjort för att fördriva tiden de senaste dygnen. 1. Läs böcker och ät choklad. Böcker är bra tidsfördriv och choklad är gott. Innan Katten Enzo dog så ordinerade han mig fem chokladkakor i timmen, i stället för morfin. Hittills har jag bara behövt ta en morfintablett, Enzo var en duktig doktor! Just nu läser jag boken Tunneln i slutet av ljuset av Martin Falkman som är en psykologisk thriller om en man som tappat hoppet. Det är en berättelse som depression, destruktivitet och om att skriva avtal med döden. IMG_2456-2 2. Gör konst av gipset. Alltså gips är vita och tråkiga så varför inte piffa upp det med lite färg? IMG_2460 3.Spela mobilspel. Just nu är Bubble Witch Saga 2 det roligaste som finns. Finns det något roligare än att skjuta ner bubblor? IMG_2467 4.Se på serier. Jag gillar ”verklighets serier”, vet inte ens om det finns något som heter så men jag tror ni fattar vad jag menar:D Just nu sträck tittar jag på Unga föräldrar och Glamourama. IMG_2468

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *