Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Baby är kroniskt sjuk – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Baby är kroniskt sjuk

Nu har jag äntligen fått hämta hem Baby igen. Det visade sig att hon har den kroniska tandsjukdomen Tooth Resorotion (TR, kallades tidigare FORL). Hon hade tappat två tänder och en till var angripen som de fick dra ut så hon är nu sydd och får inte äta något hårt på två veckor. Hon är lite medtaget men har precis fått i sig en sönder smulad stickis iallafall.  Kalaset gick på 3200 kr och hon ska tillbaka om ett halvår för att hålla koll. Vårt största äventyr just nu är att vi om ca två veckor när såret har läkt  ska börja borsta tänderna på henne varje dag. Det här kan bli spännande och vi får väl se om det slutar med att  jag hamnar på akuten med kattbett. Mötet på LSS gick bra och jag ska om några veckor börja träffa min nya kontaktperson så får vi se hur det känns, men så här första mötet kändes det bra. Nu ska jag och Baby bädda ner oss i sängen för minfot skriker av smärta efter dagens äventyr. 1 IMG_2459

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *