Aspiepower Media

Impulsiv? Va jag?

Alltså mitt hår var katastrof, det börjar bli långt och okontrollerbart och jag har värsta utväxten. Detta beror på att mitt frisör fått ett annat jobb vid sidan av och inte vet hur hon ska jobba och det har dragit ut på tiden och jag har därför inte kunna boka in en ny tid. Måste nog köra en drop in snart för att få ordning på det så länge tills hon kan ta emot tider igen. Men när klockan var 20.30 slog det mig bara att fan så här kan jag inte se ut så drog ner Coop som skulle stänga 30 min senare och köpte en färg, och slängde i. Nej jag är inte alls impulsiv, när jag kommer på något ska det helst ha hänt i går;) Det här får duga till vidare, men blev lite skillnad iallafall, eller va tycker nu?;) IMG_2220 IMG_2221 IMG_2224 IMG_2228

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *