Aspiepower Media

Ank-Racet i Hagfors

Det är Nationaldagen i dag och ärligt talat vet jag inte riktigt varför vi firar den, för mig är det mest en extra ledig dag;) Men vi åkte ner till Hagfors där man i år anordnade Ank-race. Man fick köpa en badanka med ett nummer på och sen släpptes alla ankor i älven samtidigt. Den som  ”simmade” i mål först vann 7000 kronor. Pengarna som kommer in på evenemanget går till trygghets skapande insatser i kommunen bland annat ska det köpas in hjärtstartare. Ett viktigt evenemang men samtidigt kul att det händer något, och att människor kommer ute i annars döda Hagfors. Efter att ankorna kommit i mål gick till resturang Uvån och åt mat. Nu ska jag packa ihop mina saker sen ska jag och Fröken B åka hem mot Karlstad igen. IMG_2229 IMG_2235 IMG_2232 IMG_2233 IMG_2241 IMG_2243 IMG_2259 IMG_2260 IMG_2265 IMG_2267

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *