Aspiepower Media

Pizzatajm

Det är just nu 43 grader på inglasade altanen och Baby envisas med att hon ska ligga där. Hon har just nu sökt skydd under en bordduk men jag har tagit henne flera gånger och blött ner henne under kranen, och hon protesterar inte ens då är det varmt. I dag blev det pizza till middag, jag vill inte ens veta hur många kilon jag gått upp efter veckans äventyr i Stockholm. Men, men en ny vecka i morgon och nya tag. Henrik sa aldrig något om att jag var tvungen att stanna på 68 kg för att få den där presenten;) Jag vet inte riktigt varför men jag har gått runt och trott att det är lördag i dag, fast det är söndag. Tur att det är röddag i morgon så att det blir som en söndag, så jag kommer i kapp:P IMG_2172 IMG_2166 IMG_2213

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *