Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Veckans äventyr – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Veckans äventyr

Nu är det söndag igen och ännu en vecka är över och snart går vi in i juni, vad händer liksom? Tiden bara susar i väg och jag hinner inte riktigt med, bara 16 dagar kvar till operationen nu. Men innan sjukskrivning väntar lite äventyr. På torsdag drar jag till Stockholm för utbildning med Hjärnkoll, blir två intensiva dagar. Men när jag ändå är i storstan så har jag bokat in en möte på Familjelivs kontor. Har ju inte träffat de jag pratat med genom mail  i över sju månader, så det ska bli kul att äntligen få ses på riktigt. Ska även på en Film release denna vecka, men de låter coolare än vad det är haha Men det får ni veta mer om på tisdag;) Vad har ni för planer för veckan? 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *