Aspiepower Media

Mitt hem ser ut som ett hem nu

Efter att jag varit på sjukhuset åkte jag in till stan för att äta lunch med min kontaktperson. Sen har jag och mamma städat, hon vek om kläderna i min garderob samtidigt som jag plockade med annat. Nu börjar lägenheten se ut som ett hem igen, och krigszonen är borta. Men jag är verkligen värdelös på att vika kläder så det fick mamma fixa för hon är ett vikproffs. Nu blir chill resten av kvällen för att ladda upp för morgondagen då det är dags för jobb och sen ska jag tvätta också. Vad har ni gjort i dag mina vänner? Aspergerssyndrom-9400 Aspergerssyndrom-9403 Aspergerssyndrom-9406

Dagen lunch currypasta på Sallys, så gott!

Dagen lunch currypasta på Sallys, så gott!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *