Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Praktikplats på NWT – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Praktikplats på NWT


Ännu en jobbdag är över.
Dag nummer sex och jag börjar blir trött och sliten. I dag fick jag iallafall positiva besked.
Nu är det klart om två veckor börjar jag min praktik på Nya Wermlands- Tidningen.
Vi kommer börja med fyra timmar i veckan och trappa upp sakta under en längre period. För ett år sedan satt jag och sa att drömmen var att kunde kombinera ett arbete inom media med mitt arbete med föreläsningar och det.
Nu blir drömmen sann. Tack NWT  för att ni ger mig chansen att visa vad jag går för och att ni ser mina styrkor i stället för mina svagheter. Fast jag bara kan jobba 50% och har några bokstäver på ett papper.
Nu har jag skickat i väg mamma och Baby med bussen till Hagfors.
Baby ska på semester igen för i morgon åker jag till Karlskoga för två intensiva dagar med fortbildning.
Är jag trött nu så kommer jag vara ännu tröttare till helgen;)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *