Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ändrade planer – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ändrade planer

Har huvudvärk från hell efter kvällens sammanbrott.  Carolina skjutsa mig till McDonalds så jag skulle få i mig lite mat och sen har jag bäddat ner mig i soffan och ser på speedway,  bästa terapi ? Fick styra om morgondagen och ställa in min akupunktur för att i stället ringa till ortopeden. De glömde ge mig information om hur jag nu gör med EKG tiden jag har i morgon kl 15, nu när de skjutit fram operationen och det ska göras någon vecka innan. Räcker det att jag gör den i morgon eller blir det en till då? Frågorna är många och mycket är oklart. Så i stället för att gå på akupunktur som jag verkligen hade behövt nu så kommer jag åka till Carolina innan nio. Hon ska hjälpa mig att ringa för risken finns att jag blir så upprörd så jag inte orkar prata. Är det inte lite komiskt att jag gör allt kan för att förbereda mig för att jag inte vill utsätta sköterskorna för obehag fast de inte alls försöker bemöta mig, på det sätt som jag bett dem om? Men det är sådan jag är, en som alltid bryr sig om andra. image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *