Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fått ordning på kaoset – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fått ordning på kaoset

Blev inte så mycket sömn i natt pga huvudvärk from hell. Och i morse fick jag ju kliva upp för att åka till Carolina för att få hjälp med att ringa ortopeden och få all information som de glömde skriva i kallelsen när de ändrade operationstid.

Nu har jag fått en förklaring till varför det blev som det blev och jag köper den och har fullförståelse för det. Men det hade ju blivit så mycket enklare om de från början hade ringt upp mig direkt, som jag flera gånger bett om. Jag ska göra EKG i dag så det är klart för jag är uppskriven på reservlistan och skulle de få ett återbud så ringer de mig direkt, så kommer jag dit bara jag är i rätt stad. Risken att det kommer hända är väl inte så stor, men då är jag i alla fall förberedd på att det kan hända. Men det är det är synd att jag ska behöva göra en sådan här urladdning bara för att det är brist i kommunikationen. Något som hade kunnat undvikas med hjälp av ett litet telefonsamtal, ett samtal vi ändå fick ta i dag men  jag fick planera om hela min dag för att kunna vara hemma och ringa på deras telefontid. Det är tur att jag har en arbetsplats med förståelse och att jag har möjligheten att ändra min arbetstider när det blir så här. Nu ska jag jobba två timmar sen ska jag hem och packa innan det är dags för EKG. Sen direkt jag är klar på vårdcentralen så åker jag mot Kumla så jag får en vilodag i morgon innan vi åker till Warszawa på fredag, för jag behöver verkligen det nu.   Började den här dagen med  massa kärlek:
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *