Aspiepower Media

Nej jag klarar mig inte alls själv!

Vuxebhab tycker att jag klarar mig själv nu, det tycker inte jag. Det är nu som jag på riktigt får testa om jag faktiskt har lärt mig att planera och tänkte efter. För nu när jag har eget företag så finns det ju ingen som drar i handbromsen när jag drar i väg, utan det är mitt eget ansvar. Och är ju nu jag behöver deras stöd som mest. Jag hatar när myndigheterna vill avsluta insatserna så fort man når målen utan att testa ordentligt om de går. Det är bara du ringer om du vill komma tillbaka,  säger dem. 1. Det är ju just det som är mitt problem,  att ringa när jag behöver hjälp. Jag kommer skjuta det framför mig tills jag springer in i väggen och blir utbränd och Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen sopar upp högen av mig och tycker att jag behöver hjälp och hjälper mig ringa. Se bara hur de gick förra sommaren. 2. Nej det är inte bara att ringa för att komma tillbaka. I sådana fall får man ringa tre månader innan man behöver hjälpen eftersom det alltid är världens längst väntetid. Så nu har jag iallafall fått lov att vara kvar tills augusti.  Sen får jag väl hota med att limma fast mig i stolen eller nått. Började direkt med att visa att jag inte vet vad vila är för gick hem, slängde i mig lunch och drog till jobbet en timma för tidigt. Fast det kändes bättre att dra i väg än att sitta hemma och inte göra ett skit och nu får jag ju komma ut i de fina vädret en timma tidigare. På kontoret hittade jag mina hjälpmedel som Arbetsförmedlingen kört hit. Så nu har jag höj och sänkbart skrivbord och hela kittet och slipper slita sönder min kropp, mer än vad den redan är. image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *