Aspiepower Media

Jag jobbar halvtid på sjukhuset

wpid-wp-1462777002348.jpgGodmorgon mina vänner! Så skönt att få sova ut ordentligt så man vaknar av sig själv när solens strålar lyser in genom gardinen, och man vaknar och känner sig utvilad. För att sen kunna göra sig klar och äta frukost i lugn och ro. Oftast är jag så trög på morgonen så jag skippar både att fixa håret och äta frukost, för jag har fullt upp med att hålla mig vaken och kliva upp ur sängen. Så jag gillar sådana här dagar utan stress. Om en timma ska jag i väg till vuxenhabilitering  sen ska jag försöka få i mig till lite lunch innan det är dags att bege sig till jobbet. Sjukgymnasten ringde förut och undra när jag kommer nästa gång men jag valde faktisk att lägga det på is tills i höst när foten är lagad. Det är jätte skönt att vara i varma bassängen på sjukhuset men just nu har jag så himla mycket saker att göra inför operationen . Och även om jag tagit bort sjukgymnastiken så har jag fortfarande två besök i veckan på sjukhuset kvar. Jag jobbar egentligen halvtid på sjukhuset och jag borde nästan få en lön för att jag är där så ofta;) Det blir bara massa flängande fram och tillbaka och massa stress och vi kommer ju ändå få börja om med rehab av foten efter operationen så jag väljer i stället att lägga den tiden på annat så länge.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *