Aspiepower Media

Jag höll på att köra över mina grannar!

Jag höll på att köra över mina grannar förut, ja egentligen gjorde jag aldrig det för jag har backkamera och hade full koll på dem. Men de tyckte tydligen att jag kom för nära för de vifta i armarna och skrek. Jag vet inte, men hade jag suttit och solat där bilar ska åka så hade jag haft lite koll och flyttat på mig om det behövs framförallt om bilen bakar emot mig.  Men som sagt jag hade full koll på dem. Förut när jag satt ute på min trappa så kom dem och gick förbi och tjejen som satt i vägen när jag backade säger väldigt högt till sin kompis: ”Jag höll på att bli påkörd förut det var skit läskigt”. Jag hatar den här sortens spydiga kommentarer, så typiskt tjejer. Varför måste du kläcka den här kommentaren till din kompis? Är det inte då bättre om du istället går fram till mig och säger: ”Du, jag tyckte det var lite läskigt att du höll på att köra på mig förut”? För då kan jag förvarna er och ber er flytta på er nästa gång, även om jag har full kontroll. Det här är en av anledningarna till varför jag helst umgås med killar, de är mer rakt på och säger vad de tycker och pratar inte skit och viskar bakom ryggen på en. Det finns säkert killar som gör det också men jag tycker att killar är mer tydliga och rak på sak, de gillar jag. Men nog om grannarna! Nu har jag ätit middag och har landat i soffan en stund innan jag ska börja packa inför vår resa till Warszawa i helgen. IMG_1536 IMG_1535

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *