Aspiepower Media

Fotopromenad i solen

Solen skiner och man känner sig nästan tvungen att gå ut när alla delar sina ”steka i solen” bilder på Instagram. Varför har Instagram sådan stor påverkar på hur vi beter oss? ”Jag såg det på Instagram”, är nog den vanligaste meningen som kommer från min mun, vet inte riktigt om det är bra eller dåligt? Men när Instagram får mig att palla mig ut i solen och få frisk luft, så måste det väl i alla fall vara bra? Så jag tog med mig kameran och gick ut en stund, jag måste ju med ta bilder så alla kan se så jag är lika cool som dem;) IMG_1519 IMG_1520 IMG_1521 IMG_1528 IMG_1530 IMG_1533Det var jävligt varmt ute och jag kan inte riktigt förstå varför jag har långbyxor på mig, men jag kommer nog aldrig förstå mig på mig själv;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *