Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Två år av smärta – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Två år av smärta

image Det är nästan exakt två år sedan jag trampade snett och skade foten för första gången. Jag snubblade och Josef tog emot mig. Och ingen av oss förstod allvaret i det som just hade hänt. Efter mycket om och men och åtta veckor med avtagbart gips  så gick man in i foten och kollade hur det såg ut.  Då fan man en sprucken sena som hade vuxit fast i ett ben. Senan lagades och efter sex veckor var jag redo för rehab.  All kändes bra till jag en dag skulle ställa mig upp från soffan och det sa pang och  jag gallskrek av smärta. Någon hade hänt igen, vad är ännu oklart. Men efter 11 månader med avtagbart gips och rehab har man insett att det inte kommer ske ett mirakel.  Så den 27 maj hoppar jag och foten upp på operationsbordet.  Och jag hoppas bara att de ska klara att fixa felet få jag slipper leva med smärta. Dagarna går ju ganska bra för då gör jag massa saker så jag inte hinner tänka. Men det är helt omöjlig att somna när hela benet pulserar av smärta.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *