Aspiepower Media

Varför känns det som en fredag?

Varför känns det som att det är fredag när det är torsdag? Man blir helt vilsen av att vara hemma och inte ha några rutiner. Det har gått lite mer än en månad sedan jag slutade jobba och jag längtar redan efter att få börja jobba igen, och snart är det dags för nytt jobb men det får ni inte vet om nu;) Jag och Baby har fredagsmys på en torsdag och äter glass och godis, men jag räknar allt jag stoppar i mig och har full koll på mina points. I morgon är det dock fredag på riktigt och kl 14 har jag en tid hos frissan för klipp och färg, verkligen väl behövligt för mitt hår växer åt alla håll just nu. När jag har klippt mig är tanken att jag ska vara frisk nog för att köra bil till Kumla och Henrik där jag ska spendera helgen. Fröken B får stanna i Hagfors, så slipper hon åka runt halva Sverige i en bil.

image

Mellanmål 5sp

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *