Aspiepower Media

Svar på era frågor

1. Gillar du hundar? Svar: Gillar alla djur. 2. Hur är det att bo på ett stödboende? Eller vad de heter. Svar: Har ingen aning för jag har aldrig bott på ett stödboende, jag bor i en vanlig lägenhet som vem som helst. 3. När skaffade du Baby? Svar: För sex år sedan i november. 4. Följer du någon tv serie? Svar: Nej, gillar inte dagens serier, tacka vet ja Rederiet, Skilda Världar och Trekronor. 5. Hur mycket tid per dag lägger du ner på bloggen? svar: Ganska mycket tid men olika beroende på hur min vardag ser ut. Just nu är jag mellan två jobb och haft väldigt mycket fritid och då har jag kanske lagt ner 4 timmar/dag. Annars blir det nog minst två timmar per dag, 6.Vilka bloggar följer du själv? Svar: Jag följer väldigt många bloggar. Men de jag följer dagligen och läser alla inlägg är Forni, margaux, På smällen och Oslofru´s bloggar. 7.Vad är roligast med att blogga tycker du? Svar: Man lär känna massa nya fina människor genom bloggen. 8.Känner du till the Annoying Orange? I så fall, vad tycker du om honom och hans webbshow på YouTube? Svar: Har ingen aning om vad det är och orkar inte kolla upp de:P 9.Hur länge har du föreläst? Svar: Sedan 2011 men då var de mer på hobbynivå. 10.Vad har du för sommarplaner? Svar: Har inga direkta sommarplaner för det inte riktigt går att planera min sommar. För 27 maj väntar en operation av min fot och hur den stor blir vet man inte förrän på operationsdagen. Men det blir troligtvis 6 veckor med gips, de vill säga hela juni och halva juli. Vill åka utomlands i augusti, men om det är möjligt är det ingen som vet förrän gipset är av och jag har påbörjat rehab. Undrar du också något? Ställ din fråga här nedan så svarar jag i ett inlägg!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *