Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nya skor- Reebok Easytone – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nya skor- Reebok Easytone

1 2 3 Råka säga till mamma att jag behövde nya skor och helt plöstligt var vi nere i Hagfors igen och handlade, haha. Jag vill egentligen ha vita sneakers men fanns inga i Hagfors som passa så väntar till vi åker till Polen. Men hitta de här för 299 kr och mina fötter älskar verkligen Reebook Easytone, har säkert gjort slut på tio par de senaste åren. Så det får bli de här så länge i väntan på vita sneakes. Och det här känns som en okej prisklass men tanke på att jag bara kommer använda ena skon eftersom jag har gips på ena foten. Känns ju värdelöst att bara slita ut en sko men vad ska jag göra liksom? Kan ju inte gå runt barfota i väntan på att de ska laga foten.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *