Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dag sex med feber – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dag sex med feber

PicMonkey CollageI dag är vi inne på dag sex med feber och jag tycker att det räcker nu. Febern ligger runt 37,7 och är inte särskilt hög men jag känner mig ändå helt kör och har verkligen ingen ork. Men pappa mig ner till Hagfors för att handla och hämta ut en tandkräm på apoteket och ska hjälpa till och skydda mina tänder. Nu blir det slapp i sängen blir nog en film eller två. I natt fick jag sällskap av Fröken B, hon skulle ligga tätt bakom min rumpa så hon hade koll på mig, så jag inte försvinner igen <3

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *