Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vad är det som gör min blogg så populär? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vad är det som gör min blogg så populär?

Jag fick höra under veckan att det är nått speciellt med min blogg. Att fast det delas tusentals inlägg på Facebook så kommer mina inlägg igenom mediabruset och berör. Sedan jag fick höra de fina orden så har jag funderat lite på vad det egentligen är som gör att mina inlägg delas för fullt. Min teori är att det som gör min blogg populär är att den inte är en ren fakta-blogg om Aspergers syndrom och psykisk ohälsa,  rätta mig om jag har fel? Visst dyker det upp en del debattinlägg och fakta inlägg om Asperger här, meen jag tor att det är blandningen och att min blogg är som en dagbok och att man verkligen får en känsla av att man kan följa mitt liv som gör att så många stannar här och vill läsa.  Jag tror många tröttnar om det bara tjatas om diagnoser hela tiden. Och sen tror jag att det beror mycket på att jag vänder allt negativt till något positivt och vill bara lyfta det bra med diagnoserna. För kollar man på andra NPF-bloggar som fokuserar mer på fakta och debatt, visst får dem läsare och deras inlägg sprids ett tag men sen dör dem sakta ut. Och sen har jag självklart en fördel i att jag är utbildad journalist och har koll på marknadsföring och kan sätta rubriker som drar folk. Sen vill jag bara än en gång passa på att säga tack, för det är ni läsare som får mig att fortsätta göra det jag gör. I går nådde Facebooksidan 5100 följare, fattar ni vad galet det är? Jag har mer följare än vad Valsarna har på sina speedwaymatcher, det är blir ju helt galet när man tänker så. Jag önskar att jag kunde samla alla er och bjuda på en gratis föreläsning för jag vill tacka för att vi gör det här tillsammans. För ingen kan göra skillnad själv, men tillsammans kan vi! Vad är det som får just DIG att fortsätta att läsa min blogg? Af0sF2OS5S5gatqrKzVP_Silhoutte

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *