Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Någon försökte ta sig in i mitt rum  – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Någon försökte ta sig in i mitt rum 

Godmorgon mina vänner! Har precis varit och ätit frukost och nu ska jag bara chilla tills jag ska åka till flygplatsen. Men jag vaknade egentligen redan vid 05 av att någon försökte få upp dörren. Hen höll på hur länge som helst och jag han tänka ”vafan är det som händer, ska jag bli rånad nu?”,  och fick tag på mobilen. Men tillslut insåg hen att det var fel dörr och gav upp, och jag somnade om.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *