Aspiepower Media

Godmorgon!

Va så jävla varmt så va typ omöjligt att somna i gårkväll, tillslut somnade jag vid kl 1 efter att ha tagit en atarax. Den värsta klådan har lugnat ner sig men de kliar såklart på utslagen men har precis smörjt in dem med kortison.
Har fått för mig att det kliar mer när jag har kläder på mig 😛
Haha är det någon som haft en allergisk reaktion som upp levt samma sak, eller inbillar jag mig bara? 😛 Kanske skulle satsa på att gå till skolan utan kläder i dag, haha nja så kul ska vi inte ha:P Nu försöker jag iallafall att få i mig lite frukost och ska snart bege mig till bussen i dag ska vi ha gästlärare i foto och jag jätte förväntansfull:) wddHade iallafall fint sov sällskap i natt:) hjMin rumpa är jätte prickig, jag ser ut som en Dalmatien:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *