Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Konferens om Asyl, Etablering och Integrering – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Konferens om Asyl, Etablering och Integrering

Är så himla trött skulle kunna sova hur länge som helst. Men det har jag inte riktgt tid med för nu väntar konferens om Asyl, Etablering och Integrering. Hade tänkte åka mot Hagfors direkt efter mötet men väntar tills 14.30 för då kommer Kusin Robin och kusinbarn Elina med tåget från Motala så plockar med mig dem.

IMG_4738.JPG

Den här sov bredvid mig i natt

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *