Aspiepower Media

Söndagsmys

Fröken B är hemma igen och ordning är återställd.
Vi har bäddat ner oss på soffan och har söndagsmys tillsammans.
Ännu en vecka är över och det känns som tiden bara rinner i väg.

Insåg att jag haft gipssko i 2 månader på onsdag och de har fortfarande inte kommit fram till vad de ska hitta på dem den där foten.

Men på onsdag ska jag i alla fall äntligen få göra magnetröntgen och jag hoppas verkligen att det syns något fel. Självklart är det inge kul om de måste operera mig en gång till men även om de inte hittar något fel så har jag fortfarande lika ont och kan inte gå.
Så de är lika bra att de ser något för då vet de i alla fall vad de ska laga.
Det kan bli ännu en höst med gips och operation som förra året.
Baby är väldigt modemedveten;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *