Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Plugg, plugg, plugg… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Plugg, plugg, plugg…

Kom till Karlstad, landa i soffan i en halv timma sen begav jag mig mot körskolan.
Nu är jag ute och kör på motorvägen, jag som trodde att jag skulle dö när jag körde i 70 på landsväg för bara några veckor sedan.

I dag började Yvonne att prata om att det snart är dags att boka tid för uppkörning och jag insåg att jag måste börja plugga teori på riktigt. Så gick hem och grävde ner mig i boken.

Chai latte och skorpor fick de bli för att göra pluggandet lite festligare.
Jag har några appar med korkorts teori så kör frågor varje dag och varje kväll innan jag somnar.
Det är en bit kvar skulle aldrig bli godkänd om jag försökte mig på provet i dag.
Men det går sakta men säkert framåt och det är huvudsaken.

Mamma får jag äta det här? Det ser väldigt gott ut!
NEJ det får du INTE Baby!

Då äter jag upp din fika i stället mamma!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *