Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Sista dagen på NWT – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sista dagen på NWT

I dag gjorde jag min sista dag på Nya Wermlands tidningen. Ett halvår går fort när man har roligt, men när jag räknar efter så inser jag att halvåret blev 8 månader;) Jag är fruktansvärt glad för att jag fått chansen att ha praktik på NWT jag har lärt mig massa och utvecklas som journalist.  Och det är jag uppskattar mest är att de uppmuntrat mig att prata om mina diagnoser och vara den jag är. Och de har verkligen försökt att gjort att det ska bli så bra som möjligt för mig. Det känns lite sorgligt att det är över men allt har sin tid och jag hoppas att våra vägar på något sätt kommer korsas igen i framtiden. Fast jag han inte ens komma hem därifrån innan jag ska tillbaka;) Ska nämligen tillbaka vid kl 15 och bjuda på tårta och säga hejdå.  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *