Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Melodifestivalen och veckans planer – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Melodifestivalen och veckans planer

Melodifestivalen  blir sämre och sämre för varje år men det är något konstigt gift. För hur dåligt det än är så sitter jag där och kollar för jag måste ju se om det är bättre den här gången, men snabbt återkommer besvikelsen. Lika värdelöst den här gången, men Eurovision slipper vi i alla fall för då är vi i Polen. Vad tycker ni vann rätt person? Blev sovmorgon i dag vaknade nyss och ska om en stund bege mig mot Karlstad. Har några möten fram till onsdag sen tar jag nog en tidig helg och åker mot Kumla, passar på att vila lite nu när jag har chansen. Men först ska jag lyckas få med mig vilddjuret hem till Karlstad.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *