Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Övertid och frossa – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Övertid och frossa

Blev 30 min övertid i dag.
När jag slutade fick jag gå till apoteket och hämta ut medicin till Baby.
Ja, nu är hon sjuk med:P
Dålig och magen och åker runt och drar rumpan mot golvet. Ringde veterinären för jag trodde att hon fått mask, men de vill kolla på henne innan hon avmaskar så det inte är nått annat så hon ska dit på onsdag.
Eftersom hon inte är medtagen på nått sätt så tyckte de inte att hon behövde någon akuttid.
Hon busar springer runt och river halva huset så med lite magmedcin så blir hon nog bra igen. Sen ska jag lyckas få den i henne med:P Är svin kallt i lägenheten 15 grader i sovrummet, håller på att frysa i hjäl snart.
Brrrr ska bädda ner mig med värmefilten i soffan.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *