Aspiepower Media

Medicinuppföljning

Har precis kommit hem från mitt besök hos AT-läkaren på psyk. Jag gillar honom. Han är nog ungefär lika gammal som mig, har vart i Sverige i ett år och kan nästan flytande svenska. Och han är fruktansvärt noga. Jag har träffat flera hundra läkare inom psykiatrin. Min journal är tjockare än ett uppslagsverk. Men det är ingen läkare förrän han som tänkt tanken att man kanske borde göra en sammanställning  av min journal. Så där har han suttit och bläddrat igenom hela min journal och sammanställt mitt liv. När hände betydelsefulla händelser, när har jag vart inlagd och för vad, vilka mediciner har jag testat, vilka biverkningar fick jag. Så nästa läkare som tar över mig kommer inte ha lika mycket jobb. För så kommer de bli. Det kommer bli en ny läkare. För AT-läkaren ska nu sluta på öppenvården och börja sin speciallist utbildning och kommer vara på psykakuten och slutenvården. Men han ska komma tillbaka till öppenvården i Augusti. Det sista han sa innan jag gick var ”Jag hoppas vi ses igen men jag vill inte se dig det närmaste halvåret” haha nej vi får väll hoppas att jag slipper akuten och slutenvård;) Vi kommer i alla fall överens om att vi ska testa att höja dosen seroquel till 200 mg igen. Jag känner mig ju trög när jag hade den dosen men eftersom jag blivit lite mer svajig sedan de tog bort min antidepp så gör vi ett försök igen. Skärmavbild 2015-11-23 kl. 11.09.41

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *