Aspiepower Media

Galainbjudan- Social Media Party!

I dag landade en fin inbjudan i min mailkorg. De 5 december klockan 11 slå dörrarna upp till Saltsjöqvarn Elite Hotel i Stockholm, och årets event inom blogg och sociala medier- Social Media Party! På schemat står bland annat: • Karriärtips med Blondinbella och Pingis Hadenius – hur har de gjort för att lyckas? Hur skaffar man rätt kontakter? Vad har de för tips till er? Ställ dina egna frågor till kvinnorna bakom Economistapodden och få svar på plats! • Livepoddar med profiler som Anitha Schulman & Ann Söderlund, Ellinor ”Pdotter” Löfgren & Hanna ”Hannalicious” Friberg, Andrea Hedenstedt & Mathilda Lundqvist,Opodden och Ångestpodden. • Näthatsprat med Daniel Paris – varför är det så svårt att vara schyssta mot varandra på nätet? Vilket är bästa sättet att hantera en taskig kommentar? Och när har hatet gått för långt? • Guide till hur man får den snyggaste bloggen. Nouws profiler ger tipsen som gör dig till en mer framgångsrik bloggare. Hur ska man tänka när man tar bilder till bloggen? Hur väljer man layout och typsnitt? • Bloggskola med Josefin Dahlberg. Vad ska man egentligen blogga om? Vad lägger hon upp i bloggen och vad visar hon istället på Instagram? Och hur gör man för att få fler läsare och följare? • Boksignering med bloggentreprenören Michaela Forni. • Instagramtävling med Modette. Och förstås mycket, mycket mer! Du kan köpa din biljett här! Läs mer om Social Media Party här! På dagen är alla inbjudna men på kvällen kommer man ha en galamiddag där 100 speciellt utvalda profiler fått en inbjudan, och vet ni vad? Jag har är en av dem! Vilken ära då jag vet att många av de andra inbjudna är några av Sveriges största bloggare. Tyvärr måste jag lämna återbud, jag ska föreläsa i  Karlskoga den dagen och det har vart planerat länge och går inte att ändra. Så jag kommer missa årets fest och det känns surt, men jag hoppas att jag får chansen att vara med någon annan gång. 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *