Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 10 saker ni kanske inte visste om mig… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

10 saker ni kanske inte visste om mig…

  1. Jag har stått på en levande älgs ben. Ja det är faktisk sant. Vi var i en djurpark och kollar på älgar som var bakom stängsel. Oj va lång Joanna blivit tänkte pappa och kolla ner. Älgen hade stoppat ut sina ben genom staketet och jag typ 4 år ställde mig på hans ”fötter” för att se bättre. Tack älgen för att du lånade ut dina fötter och inte sparkade ihjäl mig!:P

  2. Jag har haft diagnosen Schizofreni i 3 år. Efter tre år kom de på att jag var fel diagnoserad. Så kan det gå när läkare inte förstår skillnaden på Schizofreni och Asperger kombinerat med Bipolär sjukdom.

  3. Jag har så dåligt immunförsvar så ett tag fick jag äta antibiotika i förebyggande syfte för att inte få urinvägsinfektion av sex.

  4. Jag har haft över 50 föreläsningar, hur många vet jag inte för tappat räkningen.

  5. Jag har inga biologiska syskon men jag har fyra kusiner som är som är som syskon för mig.

  6. Jag har kunnat göra armhävningar på en arm, nu kan jag inte ens göra med två armar:D

  7. Jag tycker att pepparkaksdeg är godare än pepparkakor.

  8. Vi försökte sälja in mitt semsterprat till P1 men de tyckte inte att jag var nog känd så i ställde valde P4 Värmland att sända det. Har ni missat det? Då kan ni lyssna här!

  9. Jag kan springa och gå baklänges men det gör ont när jag går vanligt på foten och då måste jag ha gips.

  10. Jag har sett Backyard Babies live fyra gånger (+ Dregen själv fyra gånger)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *