Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Onödigt vetande – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Onödigt vetande

10 favoriter: Färg: Rosa Mat: Korvstroganoff Band: Backyard Babies Film: Wallander och Beck filmerna Bok: ”Varför gråter inte Emma?” Sport: Speedway Årstid: Sommaren. Veckodag: Lördag Glassmak: citronsorbet Tid på dygnet: Kvällarna 9 för tillfället: Humör: Trött men speedad Smak: Har typ ingen smak just nu höhö Kläder: mjukis Bakgrund: Bakom mig? leopard Nagellack: röd Tid: 20:40 Omgivning: Öhm Bonde söker fru Irritationsobjekt: Datasladdens om åker ur datorn hela tiden 8 första: Bästa vän: Lisa Screen name: jojo_me Husdjur: Skökdis och Skalman Piercing: Öronen som 5 åring Förälskelse: Robin Musik: Backstreet boys Bil: Toyota Yaris Kyss: Minns jag inte ens, illa?:P 7 senaste: Cigarett: För typ 5 år sedan Mat: Ogrillad grillkorv Dryck: Sprite Biltur: I går till affären Kyss: I söndags Spelad låt: Backyard babies hela nya skivan TV-program: Bonde söker fru 6 har du någonsin: Dejtat någon av dina bästa vänner: Typ alla haha Brutit mot lagen: Yes Blivit arresterad: Nej Badat naken: Ja som typ 5 åring Varit med på TV: Japp Kysst någon du inte känner: Aa.. 5 nej tack: Kläder: vet inte Mat: Ärtsoppa Musik: Techno och sånt -.- Dryck: Kaffe Personlighetsdrag: Svikare 4 saker: Du gjorde igår kväll: Såg på tv Du kan höra just nu: Henriks röst i telefonen Du inte kan leva utan: Min familj, Backyard babies och speedway Du gör när du har tråkigt: Flummar haha 3 personer: Du kan berätta allt för: Ludvig, Henrik, Carolina Du tycker om: Samma som ovan antar jag. Du inte gillar: Många;) 2 val: Kaffe eller te: Te. Vår eller höst: Vår! 1 önskan: Fred på jorden

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *