Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dagens föreläsning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dagens föreläsning

Började dagen med en sovmorgon. Jag gillar att jobba eftermiddag i bland och att få sova ut. Drack varm saft till frukost för att försöka få halsen att hålla. Men det gick bra trots rasslig hals. I dag har jag föreläst för ett 30 tal personer från bland annat Arbetsförmedlingen som jobbar med personer inom kriminalvården och frivården. Jag gillar att föreläsa för allmänheten men jag gillar de här föreläsningarna mest när det känns som man gör skillnad på riktigt. Jag blir hög av att föreläsa men i dag kom jag på den briljanta idén att drick kaffe innan föreläsningen, fråga mig inte varför för kaffe är äckligt. Men nu studsar jag runt som en speedad studsboll i lägenheten…   

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *