Aspiepower Media

Snö, jobb och rehab 

Känslan när klockan ringer och det första man tänker är: Fan det måste vara fel det är ju kolsvart klockan måste vara mitt i natten. Så inser man att det inte alls är fel. Drar upp rullgardinen och ser att snön faller….

I dag har jag föreläst för några deltagare på jobbet. Efter jobbet slängde jag i mig mellanmål i bilen innan jag körde vidare till sjukhuset. I dag har jag sprungit! Ja ni läste rätt. Jag har gipsad fot men kan springa , är faktiskt lättare att springa för då används inte senan på samma sätt. I dag var extra lyxrehab för var helt ensam i varma bassängen på sjukhuset. Nu är jag hemma och ska packa för i morgon drar jag och Sussie till Stockholm på Mamma boosten- The show!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *