Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Nya äventyr – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nya äventyr

Nu har jag vaknat till liv igen, i alla fall nästan.
Ligger i soffan och känner mig allmänt groggy och bläddrar igenom min almanacka och inser vad full den är. Ja ni för några månader sedan var jag bitter för jag inte hade något jobb och inget att göra.
Men jag brydde mig egentligen inte så mycket.
Jag njöt av ledigheten och visste att allt skulle bli bra i slutändan. Jag har de senaste åren haft en dröm om att kunna leva som föreläsare och på något sätt kombinera det med att arbeta inom media. Men jag har samtidigt haft svårt att tro att jag skulle kunna få så många föreläsningar så det skulle gå ihop. Nu har jag levt på mina föreläsningar och småjobb i 4 månader och kommer göra det i alla fall i två månader till.
Föreläsnings bokningarna rasar in och de senaste dagarna har jag gjort klart med en för allmänheten i Hagfors 11/11 och en sluten föreläsning i Nässjö den 3/12. Det sjukt men samtidigt är jag galet glad för jag vill verkligen göra det här.
Och samtidigt får jag se delar av Sverige jag antagligen aldrig hade sett annars. Jag ser fram emot att komma till Nässjö, någon som kan gissa varför?;)
Det är fyra väldigt speciella killar som växte upp i den hålan staden.
Deras namn är Nicke Borg, Peder Carlsson, Johan Blomquist och Andreas Svensson. Den sist nämna är mer känd som Dregen;)
Ja Backyard Babies kommer ju från Nässjö och dessa killar kunde finna inspiration i Nässjö, så kan nog jag det också;) Mormor är orolig för att jag ska våldgästa Dregens mamma, men jag har lovat mormor att jag inte ska göra det;) haha.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *