Aspiepower Media

Föreläsning och galamiddag med Blogg-eliten

Har föreläst för ett gäng på Fritidsledar- utbildningen på Karlskoga folkhögskola och tagit mig hem till Karlstad igen. När jag svängde in i Karlstad hörde jag på radion att de låg en gran över vägen mellan Karlstad-Karlskoga. Men jag kom i alla fall hem levande. I skrivande stund ska jag egentligen vara i Stockholm på Social media party och var även speciellt inbjuden till galamiddagen i kvällen med blogg-eliten. Tyvärr kan jag ju inte medverka för jag kan inte vara på två ställen samtidigt och det är nog tur att jag inte kom på att jag skulle  fortsätta till Stockholm efter föreläsning, nu när de är kaos av stormen. Galamiddag i all ära men jag har det också ganska bra;) Har tagit en dusch och bäddat ner mig i soffan och jag är inte alls bitter;) IMG_1733.JPG IMG_1735.JPG

IMG_1741.JPG

Baby kommer älska min present från Karlskoga Folkhögskola, touchpenna med inbyggd laserpekare;)

IMG_1743.JPG    
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *