Aspiepower Media

Att ha en terrorist som virkhjälp

Åkte i väg på akupunktur sen åkte jag och handlade lite innan jag åkte hem och la mig igen. Somnade på värmemadressen och vakade upp två timmar senare, så skönt. När jag vakna var jag sugen på att virka så åkte till Rusta och köpte lite garn, där var det totalkaos och över halva butiken. Har aning om varför, troligtvis hade de rea på något:D Nu ligger jag i soffan och virkar, men jag får proffs hjälp. Direkt ett garnnystan kommer fram så blir Baby väldigt hjälpsam;) Aspergerssyndrom-9724 Jag ligger bara här och kollar vad du gör mamma… Aspergerssyndrom-9723 Om man är lite diskret, så kanske hon inte märker vad jag gör… Aspergerssyndrom-9722 Det där garnnystanet ser väldigt smarrigt ut, får man smaka lite…’

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *