Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Snälla magen sluta nu – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Snälla magen sluta nu

Jag är sjukt trött på min mage, jag tycker den ska sluta göra ont nu.
Den 29december var jag på akuten. Då bestämde de att jag skulle byta tillbaka till min gamla ppiller. Och testa äta ihop dem i 4månader så jag bara får mens var 4e månad och förhoppningsvis mindre värk. Hade ätit ihop dem förut men bara varannan månad. Nu har de snart gått 2månader och hur går de då? Jo skit bra haft mensvärk non stop i 5veckor nu. Mens har jag inte men haft mini mellanblödningar. Detta är ”normalt” för kan dröja 4månader för kroppen att ställa in sig på detta.
Har lust att skita i allt och börja äta de gamla igen, men då börjar jag ju om på nytt och kroppen behöver 4månader till på sig att ställa om sig. Bara att bita ihop i slutändan blir de förhoppningsvis bra.
Men just nu är jag sjuk trött på att ha ont.
Går några timmar utan smärta, sen kommer molvärken över livmodern och sitter i några timmar. När det är som värst svartas det för ögonen på mig och jag måste sätta mig ner för jag är rädd för att svimma. En ”vanlig” person hade nog sjukskrivit sig om den haft min smärta.
Men jag lever med smärta varje dag. Och har alltid haft mensvärk så jag svimmat och spyr av smärtor.
Jag får ofta frågan:
”hur orkar du?”
Ja men vad ska jag göra då? Har inte så mycket val. Jag kan inte lägga mig ner och dö varje gång jag har ont/är sjuk för shit vad död jag vore vid det här laget då. Men just nu får du jätte gärna sluta kära magen jag tycker vi bråkat nog mycket det här året nu, fast vi inte ens är inne på årets 3e månad än.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *