Aspiepower Media

Jakten på vristskydd

Det blev bara sex timmars sömn i natt, det var omöjligt att somna. Och när klockan ringde kändes det som jag gick i sömnen, och jag lyckades somna tre gånger i soffan innan jag tog mig till jobbet. Bra att jag aldrig stängde av larmet, så jag vakna, igen och igen. Så när jag hade jobbat i tre timmar gav mig upp hade tänk jobba fyra i dag och två i morgon men de fick bli två tre timmas pass i stället. Efter jobbet åkte jag typ runt halva Karlstad för att leta efter ett vristskydd. Tänkte ha det som stöd så här i början och när jag kör rehab men de jag har är så äckliga. Men jag vet inte vad det är frågan om men jag tror halva Karlstad har ont i fötterna just nu för det var utplockat överallt, så det slutade med att det blev det gamla i alla fall. Nu har jag landat i soffan efter att ha kört första passet med gummiband, de känns okej men börjar långsamt. Nu ska jag vila lite innan det är dags att se på Lag-VM i speedway på tv:n kl 19. IMG_3545

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *