Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ännu en fullspäckad dag… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ännu en fullspäckad dag…

Vi fortsätter att slita med tidningen som ska gå i tryck om nästan exakt en vecka.
Sitter fortfarande kvar i skolan men ska snart dra mig hemåt för dagen.
I dag har jag både skrivit och vart ute på fotouppdrag.
Hade med mig Josef som coach då jag själv mest är van att fota bebisar, djur och speedwayförare så vill lära mig lite nytt bild tänk:)
Blev även en vacker bild på mig i slaskvädret;)


Foto:
Joef Wiklund
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *