Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bollväst – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bollväst

I dag fick jag testa en bollväst och blev kär.
Jag har väldigt svårt att komma till ro på kvällarna.
Bara jag somnar så kan jag sova hur länge som helst men det är det där att komma till ro och somna som är problemet. Till min hjälp har jag kedjetäcke på 8 kg och insomningstabletter vid behov.
Men jag tror jag skulle behöva kedjornas tryck redan några timmar innan jag ska sova.
Ett tag testa jag att ligga med täcket och se på tvn nån timma innan jag ska sova.
Men täcket är 8kilo tung och  har  man ont och inte får bära tunga saker är det väldigt otympligt att släpa det genom halva lägenheten. Här skulle bollvästen vara perfekt.
Så nu ska jag bara övertala vuxenhab eller psykiatrin att jag ska få en som hjälpmedel.

”Västens speciella design ger punktvis tryck på huden, vilket stimulerar både det djupa beröringssinnet och muskel-ledsinnet. De många sinnesintrycken sänder impulser till centrala nervsystemet och ger en bättre kroppsuppfattning, något som verkar lugnande och skänker trygghet och ökat välbefinnande.”

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *