Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Smärtan från helvetet… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Smärtan från helvetet…

“De blir bättre i morgon” stämde inte.
Var uppe vid 5 och tog morfin ändå fick jag krypa upp ur sängen och in till duschen, för att ställa mig under kokande vatten. Just nu känns allt bara skit.
Jag är stark men det tär på en psykiskt att ha så jävla ont hela tiden.
Och 1½timmas sömn i natt gör inte saken bättre. Ska försöka ta mig i väg till skolan snart och har bett om att få prata med mina lärare så får vi se om de går att göra en kompromiss så jag kan jobba mer hemifrån denna vecka då vi ska jobba mer självständigt och inte ha vanliga lektioner.
Annars får jag väll köra sängen till skolan och ligga där och jobba, ingenting är omöjligt bara olika svårt som jag brukar säga:P Ska iallafall ringa reumatologen när de öppnat 9 och be om att få en kortisonspruta i varenda led i hela kroppen, fattar att de inte kan ge mig det men nått måste de göra för att hjälpa mig innan jag blir knäpp på riktigt. 1352006703387667_large

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *