Aspiepower Media

Matlådor och avsked

I dag har vi vart duktiga. Plockat upp saker på vinden och lagat sex matlådor med Korvstroganoff . Eller om sanningen ska fram så har Henrik lagat matlådor. Eller okej jag stekte lite korv och kom på att jag måste köpa rosa Crossglasögon för att ha på mig när jag hackar lök. Fast jag aldrig hackar lök. Men det är ju coolt med rosa crossglasögon;)

image

image

Sen börjar klockan dra ihop sig så Henrik skulle åka hem. Baby ville att han skulle stanna för alltid  och klia hennes mage medan jag försökte tejpa fast honom med eltejp så han inte kunde åka hem.

image

Men vi fick ge upp för han var tvungen att åka hem och jobba. Det enda som var bra med att han åkte hem var att jag på vägen hem från tågstationen lyckades koppla in Spotify i bilen efter ett år.

image
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *