Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Test: BIC Kids pennor – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Test: BIC Kids pennor

Jag har fått möjligheten att testa BIC Kids pennor tillsammans med barnen i min närhet.
Pennorna är specialgjorda för barn som lär sig skriva och är anpassad för den lilla ovana handen.
Pennorna är gjorda så de passar både höger och vänsterhänta.

Just nu är inte min lilla testpanel hemma så jag har tjuvstartat testet lite utan dem.

Det här är en penna för barn men när jag såg pennorna tänkte jag ”det här är en reumatism penna”.
Jag har små händer, barnhänder påstår vissa.
Mina handleder är svaga och mycket skrivande gör att jag får ont, och som journalist skriver man en del;)
Så när jag köper pennor får de inte vara för stora, de ska vara tjocka och ha bra stöd.
Så jag föll direkt för de här pennorna.
Och jag gillar att stiftet är grovt och inte går av så lätt då jag skriver väldigt hårt och har en förmåga att bryta av stiftet en gång varannan mening.

Jag önskar att jag hade haft dessa pennor som barn för jag tror de hade hjälp mig mycket.
Redan i 1:an påpekades det att jag höll pennan fel. Varför jag höll den fel visste man inte då men det var för jag hade en reumatisk sjukdom och var väldigt över rörlig och mina fingrar ville inte stanna på det sättet man skulle hålla i pennan i. Men  med dessa pennor med bra grepp tror jag det hade gått mycket bättre. Ni kommer få en bättre redogörelse av pennorna så fort min lilla testpanel är redo att utvärdera dem:)


Pennorna Säljs på ICA, Coop Forum och Willys och kostar mellan 19.90-29.90 kr
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *