Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ingen matlust – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ingen matlust

Bara sover och sover, är helt jävla slut.
Nu har jag kämpat för att orka hålla mig vaken i två timmar så jag ska orka sova i natt.
Ligger i soffan och myser med Baby och försöker få i mig lite smoothie och kollar på Brottskod.
Alla tjatar om att jag måste dricka och äta men har verkligen ingen matlust men fått i mig en smörgås och glass iallafall.
Men tar vätskeersättningstabletter så jag överlever iallafall:)
PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *