Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kör försiktigt i halkan – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kör försiktigt i halkan

Ligger nerbäddad i soffan och slappar, skönt med en slapp kväll mitt i allt slit. Sa förut att jag haft en fullspäckad dag med foto och skrivande men berätta aldrig att jag spenderat en timma på vårdcentralen med. Vid lunch åkte Saga i väg på ett uppdrag och när vi andra sitter och äter så kommer hon i matsalen, vi undrar hur det gick och får svaret:
”Inte så bra jag har kört in ett träd”
Vi trodde hon skämtade men insåg snabbt att det hade hänt på riktigt. Hon klara sig oskadd men vi gick ner till vårdcentralen så en läkare fick undersöka henne för säkerhetsskull. Men tur att det gick så bra för det kunde ju ha gått mycket värre:(
Så mina vänner, kör försiktigt i halkan!20131205-134521

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *