Framme i Kumla

Framme i Kumla och redo för helg!

Hej kompisar, har ni haft en bra dag?
Jag började dagen med lite sovmorgon sen kom mamma och pappa och hämtade upp mig. Vi åkte in till stan och åt lunch. Sen blev det en lite tur till Välsviken där jag köpte ett par jeansshorts. Känslan när man kommer i storlek M! Sen åkte vi hem och hämtade Baby för hon skulle med mamma och pappa till Hagfors eftersom jag ska ut och åka nästa vecka. Men de han bara åka typ 100 meter så kissar hon i pappas knä. Haha, vadå protest:P Har sagt det förut, att dom som säger att katter är korkade vet inte vad de pratar om.

Nu är jag i alla fall framme i Kumla. Henrik har åkt i väg på innebandyträning, det är säsongsavslutning så barnen ska möta föräldrarna. Så vi får se om han ringer och säger att jag får köra honom till akuten sen, för han har ont i sina knän redan från början;)

kumla

Ett svar på ”Framme i Kumla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen