Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det räcker med otur nu… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det räcker med otur nu…

Nya kläder

Jag åkte direkt från Hagfors till Mitt i city för att handla kläder. Det är lite underligt för jag har tre garderober i Karlstad, två i Hagfors och en i Kumla. Ändå har jag inget att ha på mig på onsdag haha. Så åkte och köpte några nya toppar på New Yorker. Jag kan rekommendera er att köpa kläder där för de har väldigt sköna och Aspergervänliga kläder i bra kvalité.  De har nyss öppnat en butik i Karlstad men shoppade massa i deras butik när vi var i Polen.

Det räcker med otur nu…

När jag kom hem så hände det värsta jag vet. Jag skulle klippa vloggen jag spelat in under helgen och vad tror ni händer? Jo datorn stendör. Kul att en dator för 16 000 kronor dör efter ett halvår. Hatar datorer som inte fungerar som de ska. Nu har jag lämnat den till min kompis så han ska kolla på den annars får jag lämna in den. Tur att jag har kvar min gamla. Jag tycker det räcker med otur nu.

Vloggen är borta

Och som det inte vore nog så hade jag ju såklart raderat vloggen från kameran så nu är den borta med. Men men de är väl inte hela världen bara vi får liv i datorn igen. Får spela in en ny vlogg på onsdag i stället.

Det räcker med otur nu

 

4 reaktioner på “Det räcker med otur nu…

  1. Haha så kul att aspergervänligt är så olika ändå. Jag hade aldrig velat ha kläder med snören på sådär (jag fastnar, dom halkar snett, trycker ojämnt…) och dom ser på tok för tighta ut för att jag ska trivas. Men mjukt är bra, det håller jag med om!

    1. Ja alla är ju olika oavsett om man har en diagnos eller ej. Och nu menade jag specifikt de här kläderna. De har en hel butik med kläder utan snören och sånt men med väldigt mjuk kvalité.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *