Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Söndagslista – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Söndagslista

Bäst denna vecka:
Att jag spenderade halva veckan i Kumla

Sämst denna vecka:
Att jag börjar bli sjuk.

Har jag varit arg denna vecka?
Jag tror faktisk inte att jag varit arg denna vecka. Haha kan vara nytt rekord.

Glad?
Jag är väldigt glad över att jag har fantastisk fina människor i mitt liv.

Ledsen då?
Nej jag har nog inte varit ledsen heller. Vad händer med mig? Haha

Vad jag har på mig idag:
Ja du bra fråga, allt möjligt faktisk.

Nästa vecka ser jag fram emot:
Att åka till Uddevalla och föreläsa.

Vad jag gör denna söndag:
Det blir en lugn söndag. Jag ska åka hem till Karlstad om några timmar.

Morgondagens planer:
Jobb, boendestöd och invägning på Viktväktarna.

söndagslista

1 reaktion på “Söndagslista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *